Indbydelse til DM 2015 i Kaninhop den 1.-3. maj

Vi vil fra Horsens og Omegns Kaninavlerforenings gerne invitere til DM 2015. Vi håber meget på, at mange vil melde sig som medhjælpere, så vi kan gennemføre arrangementet bedst muligt. Arrangementet afholdes i Egebjerghallen, Egevej 5, Egebjerg, 8700 Horsens.

 

Program

Fredag:
Ankomst fra kl. 16
Svær lige
Lørdag:
Elite kroget (DM)
Svær kroget
Veteran kroget (DM)
Højdehop (DM)
Søndag:
Elite lige (DM)
Veteran lige (DM)
Længdehop (DM)
Fælles oprydning
Præmieoverrækkelse

 

Praktiske oplysninger:
Programmet starter fredag fra kl. 18, lørdag og søndag fra kl. 9 - i tilfælde af mange deltagere vil starttidspunktet blive flyttet. Der er to gennemløb til alle. Starthøjde på højdehop er 55 cm, derefter 65 cm, 70 cm osv. Startlængde på længdehop er 100 cm. Højde-/længdehop er kun åben for kaniner, som er eliteklasserede i højde-/længdehop. Veteranklasserne foregår på en let middelsvær bane – ved under 6 tilmeldinger vil disse klasser blive aflyst. Startgebyret er 30,- kr. pr. start.

Bure - bestilles ved tilmelding:
Der kan bestilles bure til deltagende kaniner. Pris pr. bur er 20,- kr.

DM bluser - bestilles ved tilmelding:
Der vil være mulighed for bestilling af bluser med navn eller staldnavn og DM-logo.
Følgende modeller kan bestilles ved tilmelding i farverne turkis og sort:
- Cardigan Sweatshirt Figursyet, pris 270 kr. pr. stk.
- Cardigan Sweatshirt, pris 270 kr. pr. stk.
- Sweatshirt, pris 210 kr. pr. stk.
- T-shirt, pris 100 kr. pr. stk.
Se mere om bluserne her.

Bespisning - bestilles ved tilmelding:
Der er mulighed for at bestille mad lørdag og søndag. Morgenmad 30 kr., frokost 35 kr., kammeratskabsaften lørdag 70 kr.

Overnatning - bestilles ved tilmelding:
Der kan overnattes fra fredag aften. Overnatning foregår på Egebjergskolen tæt ved hallen. Det koster 10 kr. pr. overnatning. Husk selv luftmadras og sovepose. Vil man selv sørge for overnatning, henvises til Horsens Vandrerhjem på tlf. 75 61 67 77.

Medhjælpere:
Vi vil meget gerne have, at I melder jer som medhjælpere, så I er med til at få det hele til at glide bedre. Når vi har modtaget alle tilmeldinger ser vi på, hvordan vi bedst kan få det hele til at gå op med medhjælperplanen.

Sponsorer og boder:
Ønsker du en bod, og/eller ønsker du at være sponsor ved arrangementet, hører vi meget gerne fra dig. Boder vil være gratis mod sponsorgaver til gavebordet. Ønsker du at være sponsor bedes du henvende dig via http://DM2015.kaninhop.dk/

Tilmelding er åben fra 15. marts til 31. marts på http://DM2015.kaninhop.dk/. Rykker kaninen op til en anden klasse, efter den er tilmeldt, bedes dette meddelt hurtigst muligt. Umiddelbart efter sidste tilmelding vil I modtage en e-mail vedr. betaling via bankoverførsel.
Evt. spørgsmål kan stilles via hjemmesiden eller til Rasmus Bjerner på mobil 25 31 93 09 (efter kl. 17 på hverdage).

Hilsen Horsens og Omegns Kaninavlerforening